RTL Lounge werkt samen met Amsterdam Fashion Week - 15 January 2010

Het digitale themakanaal RTL Lounge gaat een samenwerking aan met de Amsterdam International Fashion Week (AIFW). Dit tweejaarlijkse evenement in de Nederlandse mode-industrie beleeft eind januari haar twaalfde editie. Bij RTL Lounge zullen onder meer sfeerimpres- sies te zien zijn van de Fashion Week. ?Door de focus op lifestyle en fashion biedt RTL Lounge AIFW de mogelijkheid om mode nog dichter bij het publiek te brengen?, zegt Merle Deterink van de Fashion Week.

De Fashion Week vindt vanaf woensdag 27 januari plaats op meer dan 80 locaties in Amsterdam. RTL Lounge is aanwezig bij het offici?le catwalkprogramma, dat van 27 januari tot en met 31 januari plaatsvindt op het terrein van de Westergasfabriek. Isabelle Brinkman, de station voice van RTL Lounge, en presentatrice Daisy Dee , bekend van het programma Fashion Tricks, interviewen ter plaatse ontwerpers en modellen. Deze interviews zijn terug te zien bij RTL Lounge.

Vanaf woensdag 20 januari staat RTL Lounge helemaal in het teken van fashion. Later zullen catwalkshows en sfeerimpressies van de Fashion Week te zien zijn. ?De AIFW is een mooi, exclusief product, waar wij ons graag bij aansluiten. Wij delen de passie voor fashion, zijn beiden nationaal en internationaal geori?nteerd en richten ons op dezelfde doelgroep. Elkaar via onze eigen platforms versterken is dan een logische stap?, zegt Nicolas Eglau van RTL Lounge.

RTL Lounge brengt zeven dagen per week de beste programma?s uit binnen- en buitenland op het gebied van drama en lifestyle en richt zich op de vrouwelijke kijker.

terug

Nieuws
1. Sydney Mirjam Anna
2. RTL Lounge werkt samen met Amsterdam Fashion Week
3. Topvrouwen
4. fotoshoot Nick van Ormondt
5. Beau Monde Awards
»