05 juni 2007, Radiobitch Awards, Sugar Factory Amsterdam
Dit jaar werd er in voor het eerst een Awardshow georganiseerd, ter ere en ter stimulans van de Nederlandse Radiovrouw. Een initiatief van de meiden van de Veronica Radioschool als verlengstuk van hun site, Radiobitches.nl.
Isabelle presenteerde deze bijzondere avond in de Sugar Factory in Amsterdam. Radiolegende Tineke de Nooij won de Ere Award en maakte tevens bekend wie er met de Award voor beste DJ/radio presentator vandoor ging. De Award was bestemd voor (ex) 3FM DJ Claudia de Breij, maar enkele mensen van Caz Radio namen hem uiteindelijk als stunt stiekem mee naar huis. Opkomst, publiciteit en enthousiasme was er in ieder geval genoeg op en rond de avond. Op naar de Radiobitchaward 2008!

www.radiobitches.nl4 april 2007, Panama Amsterdam
Isabelle organiseert een bijzonder feest.

Voor meer info zie www.feestmeteenlintje.nl14 februari 2007, Fotoshoot Glossy Magazine

Isabelle houdt zich sinds eind 2006 bezig met de pers en promotiebegeleiding van o.a. zangeres zangeres Des´ray. Voor het maart nummer van de Glossy wordt Des´ray onder handen genomen door visagist Mari van de Ven. Deze nieuwe Glossy, met de Des´ray reportage, ligt eind februari in de winkels.Voor meer info over Des´ray zie www.soulmademusic.com10 februari 2007, Tom Sebastian en de Huishoudbeurs Amsterdam

Isabelle ondersteunt Tom Sebastian op de Huishoudbeurs in Amsterdam, met de promotie van zijn haarproductenlijn TOM.


  

Voor meer informatie over Tom Sebastian zie www.tomsebastian.nl21 november 2006, Home of Jazz Eemnes

Het onafhankelijke label Home of Jazz neemt met zangeres Des´ray de CD Classics op. Op 21 november wordt het album in Jazz Club Wakker met een live optreden gepresenteerd. Isabelle organiseert de CD presentatie.


www.wakkereemnes.nl


28 juni 2006, Jimmy Woo Amsterdam

Party Presentation.
Op persoonlijke aanvraag organiseert Isabelle het verjaardagsfeest van model Stephanie Bruin.

27 juni 2006, Escape Amsterdam

Nokia organiseert een exclusieve party ten ere van het N-Series succes. Het feest vind plaats in de Amsterdamse Escape en er is vanzelfsprekend uitgebreid aandacht voor de nieuwste Nokia snufjes, maar is er ook een spannend optreden van de Pussycat Dolls en wordt er afgesloten met een set van DJ Tiësto.
De interviews en aankondigingen op het podium worden gedaan door Isabelle Brinkman.23 juni 2006, Den Haag
Isabelle is "de stem" van KPN Hi.
Ze is de vaste voice-over van de radio, TV- en internet campagnes, maar is bijvoorbeeld ook te horen in het mobile besturingsmenu van KPN Hi. Daarnaast is Isabelle geregeld actief als programmaleidster bij verscheidene KPN Hi Events. Zo presenteerde ze vorig jaar juni het NK mobielwerpen op Scheveningen en dit jaar het Hi buisiness event in Den Haag.


 

Nieuws
1. Sydney Mirjam Anna
2. RTL Lounge werkt samen met Amsterdam Fashion Week
3. Topvrouwen
4. fotoshoot Nick van Ormondt
5. Beau Monde Awards
»