Isabelle's favoriete muziek
Isabelle heeft zo haar eigenzinnige muzieksmaak. Op deze pagina vind je info over haar favoriete CD´s, playlists, tips en recensies.


Maroon 5 - 25/11/2007

Het album Song's about Jane stamt uit 2002, maar ik ontdek het pas vijf jaar later. Afgelopen zomer heb ik de CD de hele tijd in de auto gedraaid en nog steeds kan ik er geen genoeg van krijgen. Inmiddels wissel ik echter af met de nieuwste van Maroon 5, It Won't Be Soon Before Long.Beth Hart - 07/11/2007

Screamin For My Supper viel bij mij in zeer goede aarde, het album Leave The Light On van Beth Hart behoort tot mijn favorieten. Het nieuwste schijfje van Beth heet 37 Days. De eerste 2 tracks raken me, maar daarna raak ik het gevoel kwijt. Ik wordt een beetje moe van het drama en de zelfanalyse die wederom centraal staan. Ook tijdens het concert weet Beth me niet echt te pakken. Maar toch kan Beth bij mij niet stuk.Wat draaide Isabelle op KXradio:

08/02/07
1. Rammstein - Sonne
2. Scissor Sisters - Land of a Thousand Words ( Junkie XL Remix)
3. R.E.M. - What´s the Frequency Kenneth ?
4. Amy Winehouse - You Know I´m No Good
5. Santana feat Rob Thomas - Smooth
6. Nelly Furtado - Maneater
7. Incubus - Love Hurts
8. U2 - Beat on The Brat ( Tribute to the Ramones)
9. Faithless feat Harry Collier - Bombs
10. Taylor Dayne - Tell it to My Heart
11. Mika - Grace Kelly (Freakandel Speciaal)

Bekijk het archief.


Musicmaker recensies - 02/07/06
Voor het muziekblad Musicmaker heeft Isabelle enkele recensies geschreven over een aantal recente albums:

- Vengeance - Back in The Ring
- Bob Fosko - Omgekomen in Overschot
- Shiver - Red Rriver
- Do - Follow Me
- Persil - Comfort Noise


Liefde voor muziek - 05/05/06
Liefde voor muziek heb ik niet van huis uit meegekregen. Mijn ouders hadden slechts een schaarse collectie langspelers - die amper werden gedraaid -
en ik kan me niet herinneren dat de radio ooit aan stond. Ik heb ook geen oudere broer of zus die me heeft kunnen inwijden. Ad Visser was eigenlijk de
eerste die mijn "muzikale ontwikkeling" met TopPop voorzichtig wat op gang bracht. In de laatste klas van de basisschool kreeg ik de smaak van
(pop)muziek echter goed te pakken. Lees verder...


a balladeer - 21/04/06
Op 5 mei verschijnt het debuutalbum - Panama - van a balladeer, en een stukje over deze Nederlandse band mag op de Isabelle site niet ontbreken. Ik vind namelijk dat deze formatie prachtige muziek maakt en ik kijk (al lange tijd) reikhalzend uit naar het uitkomen van hun eerste officiële cd. Mijn inziens is a balladeer een absolute aanwinst voor muziek minnend Nederland en verdienen ze alle steun, aandacht en succes. Een mooie inleiding -al zeg ik het zelf- maar dan wordt het voor mij moeilijk het vervolg te schrijven....
Misschien maak ik me druk om niets, maar ik weet gewoon niet of ik wel objectief genoeg ben om mijn enthousiaste mening over a balladeer verder te motiveren. Frontman en stuwende kracht achter a balladeer, Marinus de Goederen, en ik kennen elkaar namelijk a jaren persoonlijk. Hij is een ex-collega en goede vriend die ik vanaf het prille begin als singer/songwriter heb zien groeien. Ik ken daardoor ook vele verhalen achter achter de muziek. Ik heb dus een ietwat vertroebelde blik. Om die reden echter niets neer pennen over mijn muziek favoriet van dit moment is alleen ook geen optie. Daarom kort, en bondig informerend:

"De Goederen is een getalenteerd singer/songwriter; een muzikant die zijn emotie zowel live als op plaat treffend overbrengt en zijn publiek gemakkelijk weet te raken. Misschien dat er van instant succes geen sprake is, maar a balladeer is zeer zeker een band die op termijn het hart van velen zal stelen".

Verder ga ik er niet over uit wijden. Deze woorden van mijn kant moeten volstaan om te prikkelen en te stimuleren ogen en oren open te houden voor a balladeer. De single Swin With Sam is verder te horen op Radio 2, 3FM, op verschillende regionale zenders en natuurlijk bij KXradio. De prachtige videoclip is te zien op MTV maar ook op de site van a balladeer, waar ik je ook voor verdere info naar wil verwijzen. En, vanaf 5 mei dus het album Panama. Ik hoop dat een ieder er net zo enthousiast over zal raken als ik.

You Go Marinus & Co!
www.aballadeer.com


Tip:

a balladeer

Sinds jaar en dag is Isabelle groot fan vana balladeer.
Volgende maand verschijnt de eerste officieele single Swim With Sam met bijbehorende videoclip en wordt hun debuutalbum gelanceerd. Op www.aballadeer.com het allerlaatste nieuws rondom de release en deze bijzondere band.
29/03/2006

De clip 'Swim With Sam': breedband


Massive Attack - Collected


27 maart verschijn er van de Britse formatie Massive Attack een best-of album getiteld 'Collected'. Het album verschijnt in twee versies. Beide versies bevatten het best-of-album met juweeltjes als 'Unfinished Sympathy', 'Teardrop; en 'Protection' en de nieuwe single 'Live With me'. De speciale Edition is uitgebreid met een Dual Disc met op de ene kant uniek en opnieuw bewerkt materiaal en met enkele nieuwe nummers. En op de andere kant van de Dual Disc is een DVD-gedeelte met al het videomateriaal van de band, alle clips!

Voorafgaand aan dit album is de release van de nieuwe sngle 'Live With Me', op 13 maart. Geproduceerd door Robert Del Naja, Neil Davidge en vocalist Terry Callier. De video clip is geregisseerd door Jonathan Glazer, die onlangs een DVD uitbracht van zijn wek in de Directors serie. Collected vormt de opmaat naar het nieuwe, vijfde groepsalbum, dat in de eerste helft 2007 zal verschijnen.

bron: EMI 28/02/06Ook maakt zij elk jaar een lijstje met haar favoriete muziek van hat afgelopen jaar.

Muziek lijstje
1. Beth Hart - Leave the Light On
2. Jack Johnson - In Between Dreams
3. Racoon - Another Day
4. Kaisers Chiefs - Empoyment
5. Roisin Murphy - Ruby Blue
6. Morcheeba - The Antidote
7. Starsailor - On the Outside
8. Kane - Fearless
9. Madonna - Confessions on a Dancefloor
10. Stereo Mc`s - Paradise

Nieuws
1. Sydney Mirjam Anna
2. RTL Lounge werkt samen met Amsterdam Fashion Week
3. Topvrouwen
4. fotoshoot Nick van Ormondt
5. Beau Monde Awards
»